Turistična agencija za popoln oddih
| Članek je bil prebran 1.293 krat.

Ko sem zadnje poletje želela kvaliteten oddih na morju, sem se odločila, da pomoč pri rezervaciji in urejanju vse potrebne dokumentacije prepustim turistični agenciji. Razlogov za to je bilo več – leto poprej sem namreč rezervacijo želela opraviti sama.

Hrvaško morjeTako sva se tisto leto s partnerjem odločila, da se z avtom odpeljeva ob hrvaški obali, se preprosto ustaviva, kjer nama bo lepo in si tam na licu mesta poiščeva primerno prenočišče za ugodno ceno. Seveda se načrt poti sliši osvobajajoče in romantično, kar je ne nazadnje tudi bil. Toda po drugi strani sva z iskanjem izgubila precej časa, bilo je nekoliko naporno zaradi vročine, poleg tega pa komaj čakaš, da bi zaplaval v osvežilnem morju, ki ga imaš celi čas vožnje ob obali tik pred nosom. Iskanje se je sicer na koncu več kakor izplačalo in tudi našla sva si prijeten kotiček za naslednjih 6 dni, toda izgubila sva dobršen del dneva, bila sva precej utrujena in sva zvečer samo poležavala pred najinim apartmajem. Takšno iskanje počitnic na slepo je odlično, če imaš dovolj časa, potrpljenja in fleksibilnosti. Problem pa nastane, če lahko na oddih pobegneš le za nekaj dni in enega izmed teh gotovo ne želiš izgubiti na poti in v avtu.

Ker sva torej zadnje poletje imela na razpolago le dan več od podaljšanega vikenda, sva delo iskanja in rezervacije prepustila turistični agenciji. Seveda sva prej razložila, kaj točno pričakujeva od nastanitve in plaže in agenciji je uspelo poiskati prikupen kotiček na obali naše sosednje države. Tako je bil oddih zares popoln in celovit, brez predhodnih skrbi in izgubljenega časa.

© 25. 07. 2021 - StanleyGarza.com. Oglaševanje.