Razlogi, zakaj je SUV varno in uporabno vozilo
| Članek je bil prebran 500 krat.

Športna terenska vozila so izjemno funkcionalna in prinašajo številne prednosti. Zato nič ne preseneča, da jih tako pogosto vidimo na cestah. Če se odločate, ali je C3 Aircross primerno vozilo za vaše potrebe, preverite, katere so prednosti vozil SUV.

Brez težav po vseh terenih

C3

Športna terenska vozila veljajo za vsestranska in izjemno uporabna. Če večino časa vozite krajše razdalje po mestu, morda niti ne boste opazili uporabnosti, ki jo C3 Aircross ponuja. A če boste želeli zapeljati na robnik ali višji pločnik, boste opazili razliko med avtomobili. S SUV-om boste brez težav parkirali na pločniku. C3 Aircross pa se izkaže kot nadvse uporaben tudi pri tistih, ki se za vikend radi odpravite v hribe ali na težko dostopna mesta, kamor je z navadnim avtomobilom otežen dostop. S C3 Aircross se boste lahko vozili po mestu in izven njega.

Za prevoz ljudi ali prtljage

Citroënova vozila so izjemno prostorna. Čeprav je večina vozil narejena za prevoz petih potnikov, se v praksi to ne izkaže kot uporabno. Sploh na daljše razdalje je vožnja lahko precej utesnjena. S SUV-om pot na dopust cele družine ne predstavlja težave. C3 Aircross je dovolj prostoren in omogoča dovolj prostora za kolena. Ker je SUV večji od navadnega avta, je v njegov dovolj velik prtljažnik mogoče spraviti tudi vso prtljago. 

Varno na pot

Na poti je pomembna predvsem varnost. V robustnih avtomobilih je pomembno varnosti med vožnjo posvetiti še več pozornosti. Citroënov C3 Aircross je opremljen z 12 pomočmi pri vožnji, ki poskrbijo za lažje upravljanje in izboljšajo varnost med vožnjo. Sistemi med drugim nadzirajo mrtvi kot, prepoznavajo prometne znake in po potrebi samodejno zavirajo.

Vse tehnologije v vozilu C3 Aircross je mogoče upravljati preko zaslona na dotik. Ta omogoča navigacijski sistem in multimedijski center, ki poskrbi za zabavo na poti celotne družine.

© 21. 09. 2021 - StanleyGarza.com. Oglaševanje.