Jumpy
| Članek je bil prebran 1.108 krat.

Jumpy je vozilo, ki navduši s svojim izrazitim in dinamičnim slogom. Ponaša se s široko kromano masko za okras, ki se nahaja na sprednjemu delu vozila. Zaradi te maske je Jumpy kot gospodarsko vozilo izredno privlačnega izgleda. Vozilo je oblikovano s čistimi in aerodinamičnimi linijami, ki poudarjajo močan in vitalen karakter tega avtomobila. Slog pooseblja odločnost in energičnost, kar lepo dopolnjujejo svetila. Na boku je vozilo zavarovano s širokimi zaščitami, katerih glavna funkcija je obvarovati vozilo in potnike v primeru prometne nezgode oziroma trčenja.

JumpyJumpy pa ni samo lep, ampak je tudi priročen. Mnogi kupci se zanj odločijo zato, ker si ga lahko nastavijo po svoji meri. Jumpy se namreč lahko prilagaja najbolj raznovrstnim potrebam in zahtevam svojih kupcev. Tako ponuja širok izbor različnih izvedb karoserije, s čimer so se pri Citroenu trudili ustreči kar se da raznolikim strokovnim profilom. Kupci tako lahko izberejo med dvema dolžinama in dvema višinama. Nadalje se Jumpy ponaša s prostornino kar do 7 m3. Opremljen pa je tudi z nakladalnim pragom, ki se ga lahko zniža kar na 49 cm, saj ima Jumpy tudi zadnje pnevmatsko vzmetenje. Če vozilo znižamo, nam to omogoča, da ohranimo njegovo višino pod 1,90 metra, to pa pomeni, da je z Jumpyjem brez težav mogoče dostopati in parkirati tudi v mestu na mestnih parkiriščih. Tako je Jumpy lahko tako delovni kakor tudi družinski avtomobil.

Jumpy preseneča s svojo učinkovitostjo. To so dosegli z izjemno dostopnostjo do tovornega prostora, s čimer so močno poenostavljena vsa opravila pri natovarjanju ali raztovarjanju. S strani je v notranjost moč dostopati skozi široka stranska vrata, ki se odpirajo drsno in omogočajo, da lahko evropalete nalagate kar s strani vozila. Poleg tega se Jumpy lahko pohvali z zadnjimi vrati, ki se odpirajo kar do 180 stopinj, s tem pa je tudi iz zadnjega konca dostopanje v vozilo izjemno enostavno. Jumpy je tako idealen za razne selitve in prevoze tovora, saj vam samo natovarjanje in raztovarjanje v vozilo ne bo vzelo veliko časa.

© 23. 06. 2021 - StanleyGarza.com. Oglaševanje.