Ideje za rojstnodnevne zabave
| Članek je bil prebran 1.002 krat.

Se približuje rojstni dan in ne veste, kako bi ga organizirali? Preglejte naslednje ideje in mogoče vam katera od teh da inspiracijo ali celo rešitev za vaš problem.

Zabava na prostem

Možna skoraj v vsakem letnem času je zabava na prostem. Poleti se lahko organizira kot poletno doživetje, pozimi pa kot zimska pravljica. Načeloma se te zabave odvijajo v prijetnih toplih temperaturah in lepem vremenu.

Na prostem lahko recimo priredimo piknik in na žaru spečemo najrazličnejše jedi. K temu ponudimo primerno pijačo in na koncu tudi kakšno pecivo. Glasba seveda ne sme manjkati, pri čemer jo predvajamo na telefonu ali kako drugače.

Sicer pa lahko organiziramo različne igre, primerne starosti povabljencev, kjer se vsi skupaj nasmejimo in poveselimo.

Obisk adrenalinskega parka

Za bolj športne in avanturistične osebe bo adrenalinski park pravo presenečenje in užitek za preživljanje rojstnega dneva. Tako se lahko združi športno s prijetnim in se poveseli s prijatelji ob kančku adrenalina.  Pri nas je na voljo več adrenalinskih parkov, ki se med sabo razlikujejo s ponudbami aktivnosti. Seveda pa je adrenalinski park možen samo ob lepem vremenu in prijetnih temperaturah.

Soba pobega oziroma “Escape room”

Kaj je boljšega od raziskovanja in sodelovanja s prijatelji da uspejo priti iz sobe pobega. Čaka jih veliko veselja, razmišljanja in smeha ob ugotavljanju prave rešitve, ki jih bo popeljala na cilj. Preverite ponudbo različnih sob pobegov in se poveselite s prijatelji ali družino. Načeloma so sobe pobega v večjih mestih dokaj razširjene.

Restavracija

Včasih prija razvajanje v restavraciji z dobro hrano in še boljšo postrežbo. Zakaj pa ne na rojstni dan! Izberite tisto, ki vam je najbolj pri srcu oziroma v kateri radi jeste, ali pa se odločite za določen tip hrane in pojdite v tisto, ki vam je všeč. Čeprav je dražja alternativa hrani, ki jo lahko pripravimo doma, pa vendar si včasih moramo malo privoščiti.

Zabava v hiši oziroma “House party”

V slabem vremenu ali pa v primeru, da nimamo možnosti praznovanja na prostem lahko priredimo zabavo v stanovanju ali hiši. Zabava mora biti okolju primerna, torej da ne moti sosedov in da se ti strinjajo za hrup, če bi do njega prišlo. Tudi v stanovanju lahko organiziramo različne igre, poklepetamo in zaplešemo v ritmih glasbe.

Tematska zabava

Za tiste, ki so navdušenci kakšnih filmov, serij, ali celo risank, je tematska zabava super odločitev. Lahko se organizira kot presenečenje, ali pa slavljenec pri vzpostavitvi sodeluje. V vsakem primeru bo zabavna in zanimiva izkušnja, ki niti slavljenca niti gostov ne bodo pustili ravnodušnih.

© 23. 06. 2021 - StanleyGarza.com. Oglaševanje.