Berlingo – drugo ime za prilagodljivost
| Članek je bil prebran 1.322 krat.

Citroen Berlingo je Citroenovo gospodarsko vozilo, ki je po praktičnosti in prilagodljivosti med vozniki gotovo eden izmed najbolj priljubljenih vozil v svojem razredu. Ko nekoliko pobližje pogledamo izdelavo in opremo tega modela avtomobila, hitro postane jasno, da gre za prilagodljivost brez primere. Avtomobil je namenjen temu, da vam zares optimalno služi, hkrati pa je njegova zunanjost dovolj privlačna, da ukrade poglede, ko se pelje mimo.

Lesene obloge, tovorni prostor z možnostjo povečanja in še marsikaj

Citroen BerlingoBerlingo je že sam po sebe predvsem funkcionalno vozilo. To pa je mogoče na zahtevo kupca še nadgraditi. Tako se lahko kupci odločijo za lesene obloge. Na voljo so kompletne lesene obloge za notranje blatnike, za zavarovanje stranic in za tla. Na ta način boste svoje vozilo povsem zaščitili, brez da bi izgubilo svoj funkcionalen značaj. Tovorni prostor je moč po potrebi tudi povečati. Avtomobil se namreč ponaša s strešno loputo in predelnimi stenami (s snemljivimi vratci), ki omogočajo, da s svojim Berlingom lahko prevažate vsakršne predmete, tovor ali orodja. Posebnost je tudi kabina Extenso, ki vsebuje 3 sedeže, vanjo pa lahko naložite tovore do dolžine 3 metrov.

Prilagodljivost Berlinga se kaže tudi v različnih oblikah karoserije, katere je mogoče izbrati. Kupci tako lahko izberejo med dvema dolžinama : L1 (do 3,7 m3) in L2 (do 4,1 m3). Mogoče so tudi mnoge naknadne predelave in podaljšanje kabine, kjer namesto klopi za potnike pridobite pomemben tovorni prostor. Tako Berlingo lahko uporabljate bodisi za prevoz delovnih skupin ali pa za vožnjo tovora, brez zapletenih predelav ali montaž.

© 23. 06. 2021 - StanleyGarza.com. Oglaševanje.