Potrebujete klimo? Nič lažjega!
| Članek je bil prebran 847 krat.

Poletje je tu in vroče dnevi niso nič kaj običajnega. Ko se živo srebro povzpne nad 25 stopinj, se stanovanja in hiše hitro ogrejejo, nato pa je prostore samo s prezračevanjem z uporabo oken kar precej težko ohladiti. Še toliko težje je to storiti, če pride do vročinskega vala, ko vročina traja več dni zapored in se tudi ponoči ne spusti pretirano. V takih primerih je idealna rešitev seveda klimatska naprava. Toda, v veliki ponudbi in raznih proizvajalcih, se zastavlja vprašanje, kakšno in kje jo kupiti?

airabelaNaj na vaše vprašanje odgovorijo profesionalci

Včasih je delo najbolje prepustiti strokovnjakom, ki vedo, kaj delajo in imajo na določenem področju tudi dovolj izkušenj. Pri nakupu klime namreč običajen človek težko ve točno, kako močno klimo potrebuje za neko določeno površino prostora, kako glasna je lahko klima, kakšen tip klime bi prišel v določenem prostoru v poštev, itd. Skratka, poraja se nam veliko vprašanj, na katere pa lahko zadovoljivo odgovorijo samo strokovnjaki. Čeprav tega mnogi ne vedo, pri nas obstajajo podjetja, ki se ukvarjajo z distribucijo klima naprav in katera nudijo tudi brezplačno svetovanje. Takšno podjetje je npr. podjetje Airabela, kjer strokovnjaki svetujejo, hkrati pa nudijo tudi brezplačno predstavitev modelov in so strankam na voljo za vsa morebitna vprašanja, težave in dileme.

Airabela je pooblaščen distributer klima in ogrevalnih sistemov, ki se jih vgrajuje v stanovanjske in poslovne stavbe. S svojimi storitvami in izdelki so na voljo tako za projektante, monterje, prodajalce, kakor tudi za investitorje. Podjetje je specializirano za klimatske naprave, ogrevalne sisteme in nasploh z vsem, kar je povezano s prezračevanjem ter svežim in zdravim zrakom. Svetovanje, ki je brezplačno, je zelo strokovno, hkrati pa tudi odkrito in iskreno. Za svoje stranke si namreč želijo samo najboljše, zato jim pri nakupu svetujejo po svojih najboljših močeh. S tem poskrbijo za učinkovito izrabo energije in za doseganje optimalnega bivalnega udobja. Airabela tako poskrbi za zdrav, svež in čist zrak, tako v javnih, poslovnih kakor tudi povsem zasebnih prostorih.  Na ta način Airabela skrbi za lepše bivanje in boljšo kvaliteto življenja. Da bi bila odločitev za klimo lažja, vam pri podjetju Airabela predstavijo modele, oblike in dimenzije, povedo o vseh pomembnih funkcijah, prav tako vas opozorijo na pomembne značilnosti klimatske naprave (npr. glasnost delovanja), o moči in površini, ki ga je s klimatsko napravo mogoče ohladiti, itd. Na ta način ste lahko prepričani, da svojega nakupa ne boste obžalovali, ampak boste s svojo novo klimatsko pridobitvijo zares lahko ustvarili maksimalno bivalno udobje.

Katere klime ponujajo?

Airabela ponuja klimatske naprave priznanega in uveljavljenega proizvajalca Daikin. Za to znamko je značilna enostavnost uporabe klimatskih naprav, prilagodljivost zunanjih enot, izjemno visoka učinkovitost, prijetna uporabniška izkušnja in zagotavljanje prijetne bivalne klime. V svoji ponudbi nudijo zelo širok izbor modelov, med katerimi so stenske, talne, kanalske (skrite stropne), kasetne stropne, spuščene stropne (flexi), itd. Te klimatske naprave se ponašajo z inovacijo v delovanju, saj Daikin inverterska tehnologija vsem tem napravam omogoča, da so energetsko izjemno učinkovite, hkrati pa še vedno zagotavljajo najvišje nivoje udobja. V vsakem trenutku tako te klime prilagodijo svoje delovanje potrebam oseb v prostoru. Spoznajte Airabelo in se prepričajte, da so zares številka ena na področju klimatskih naprav, toplotnih črpalk, prezračevanja zraka in čistilcev zraka!

© 25. 02. 2021 - StanleyGarza.com. Oglaševanje.