Najboljši moški parfumi
| Članek je bil prebran 1.816 krat.

Verjemite mi, da niste osamljene, ko si razbijate glavo, kateri je pravi vonj zanj. Ženske pogosto rade rečemo, da je kupovanje daril za naše moške nekaj najtežjega. Ženski, na drugi strani, ni težko najti popolnega darila – pa naj bo to spodnje perilo, razvajanje v wellnessu ali pa dišeč parfum. Moški so glede tega mnogo manj specifični in pogosto se zgodi, da s svojimi darili zgrešimo. Toda, poskrbeli smo, da se ob letošnjem rojstnem dnevu vašega dragega ali pa ob skupni obletnici, to ne bo zgodilo. Za vas smo namreč zbrali nekaj omamnih moških parfumov, ki ne bodo dišali samo njemu, ampak tudi vam.

moški parfumiParfumi so odlično darilo. Dišeče in kvalitetne parfume tako radi nosimo vsi, tako moški kakor ženske. Parfumi so tako danes že skoraj obvezna oprema vsakega urejenega moškega, to pa pomeni, da so ceneni in povprečni vonji »out«. Namesto tega sebi in svojemu dragemu namenite le najbolje. In kateri so tisti parfumi, ki dišijo in so tudi obstojni ter kvalitetni?

Najboljši parfumi za moške

Na enem mestu smo za vas izbrali nekaj klasičnih vonjev, pa tudi bolj pustolovske in eksotične. Na seznamu se bo gotovo našlo nekaj pravega za vsakega moškega.

Klasičen vonj, ki gotovo ne bo razočaral. Vonj je zelo aromatičen s prefinjenimi odtenki vonja lesa, morja in sadja.

Vonj sivke in pomaranče, poleg pa še zeliščni vonji žajblja in zelene mete. Nesporna svežina za dinamične in čutne moške.

Sveža in prefinjena dišava, z odtenki popra, bergamotke in aromo jantarja. Za prestiž in eleganco.

Vonj po lesu in kavnih zrnih, z aromo bergamotke. Za odločnega, drznega in iskrivega moškega.

Eksotika in orientalski duh zajet v steklenički parfuma. Vonj te dišave je zelo svež, z aromo lesa, mandarine in ingverja. Pikantnost parfumu daje cedrovina.

Preberite si še več o tem, kateri parfumi so prava izbira za vas!

© 25. 02. 2021 - StanleyGarza.com. Oglaševanje.