Hotel Mladika, Terme Topolšica
| Članek je bil prebran 1.810 krat.

Hotel Mladika sicer leži na nekoliko odmaknjeni, a izjemno lepi lokaciji, in spada v sklop ponudbe Term Topolšica. Njegova lokacija je primerna za vse, ki želite nekoliko več zasebnosti in miru, saj njegova odmaknjena lega v objemu čudovite narave zagotavlja nemoten počitek in sprostitev. Tudi sama sem obiskala ta odmaknjen košček miru in se domov vrnila spočita, zbrana in pripravljena na vse naloge, ki jih prinaša nov dan. Če želite nekaj časa samo zase in svoje najbližje, je Hotel Mladika gotovo prava izbira.

Hotel Mladika je primeren tako za par kakor tudi za zaključene družbe ali večje skupine. Zaradi svoje posebne lege je odličen za odmaknjen počitek in preživljanje kvalitetnega časa s tistimi, s katerimi v naglici vsakodnevnih opravil ne moremo preživeti veliko časa. V Hotelu Mladika sem bila zelo zadovoljna z bivalnim okoljem, ki ga ustvarja tako osebje kakor sama opremljenost hotela. Hotel ima zgledno urejene in standardno opremljene sobe, ki dopolnjujejo sproščujoč ambient samih Term Topolšica.

V Hotelu Mladika ponujajo tudi kulinarične dobrote, saj je v sklopu hotela moč obedovati v njihovi lastni restavraciji. Hotelski kuharji so zares poskrbeli za kulinarične dobrote, tako da sem bila nad njihovimi meniji zelo navdušena. Poleg restavracije je v hotelu še bazen z zdravilno vodo, v katerem se gostje lahko kopajo. Voda je zares izjemno poživljajoča in prijetna. Tako sem si vsak dan zjutraj in zvečer vzela čas za kopanje v tej zdravilni vodi, ki zares poskrbi za regeneracijo in rehabilitacijo utrujenega telesa in duha. Poleg bazena so v hotelu urejeni še terapevtski prostori. V Hotelu Mladika se nahaja še Center obnovitvene rehabilitacije, ki je namenjen bolnikom, ki trpijo za multiplo sklerozo. Celoten hotel ima torej bogato nastanitveno, kulinarično in zdravilsko ponudbo, osebje pa je še dodatno poskrbelo, da je bilo moje bivanje v Hotelu Mladika zares nepozabno in prijetno doživetje. Vse to so razlogi, da obisk Hotela Mladika priporočam vsem, ki si želijo sprostitve v objemu narave in preživljanje časa le s sabo in svojimi najbližjimi.

T. Gorenjc

© 08. 08. 2020 - StanleyGarza.com. Oglaševanje.