Dolgolaska v 60 sekundah
| Članek je bil prebran 3.805 krat.

Ko se odločamo za lasne podaljške, pa si le-teh ne bi radi namestili sami, se je dobro pozanimati za primerne strokovnjake, ki to opravijo namesto nas. Če je strokovnjak dober in je na tem področju ekspert, se spozna na tehniko podaljševanja las, je veliko manjša možnost, da se nam kaj zalomi ali pa da so lasje poškodovani na koncu postopka. Ponavadi strokovnjaki tudi svetujejo glede nadaljnje uporabe in glede nege podaljšanih las.

Blondinka z dolgimi lasmiObstaja več vrst podaljškov, najlažji so clip podaljški, tudi na trgu se zadnje čase največ proda clip podaljškov. Večino žensk si pred postopkom pogleda ali prebere kaj več o postopku v raznih revijah ali pa na spletu. Več pa se jih rado pozanima tudi na kakšnih forumih ali na podobnih spletnih portalih tipa vprašanje – odgovor.  Največ uporabnikov pa rado pogleda slike prej – potem, kako so posameznice izgledale pred podaljševanjem las s clip podaljški in kako njihova pričeska izgleda po končanem postopku podaljševanja las.

Ker slike znajo biti zelo prepričljive, so le-te dobra reklama in se ponavadi zaradi slik, ki nas najbolj prepričajo odločimo za določen frizerski salon ali posameznika, ki podaljšuje lase. Večkrat pa si lahko lase podaljšamo tudi sami doma, lasne clip podaljške pa si izberemo prek spleta ali v trgovini. Tudi v tem primeru so zelo pomembne slike tipa prej – potem, saj tudi v tem primeru slike služijo kot dobra reklama za posamezne lasne podaljške. Na ta način lahko najbolje vidimo, kaj se da narediti iz kakšnih las in v tem primeru lahko primerjamo tudi svoje lase z lasmi na slikah.

© 16. 01. 2021 - StanleyGarza.com. Oglaševanje.